kutyapelenkát mindenkinek!

A hadsereg számára készítettek egy túlélő robotlovat. Nem vicc, egy olyan gépezetet, aminek nagy a terhelhetősége és bírja a szélsőséges körülményeket. Ilyenkor a Terminátor sorozat jut eszembe, mi lesz itt velünk?

A Gogle autót gyárt, ami elvezeti magát sofőr nélkül, és ez még mindig nem minden! A Gogle levelezője elolvassa a leveledet! Alkalmaznak erre egy robotot, aki egy keresőt végigfuttat a leveleken, és kiszűri azt, hogy mi érdekel, mi foglalkoztat, és ilyen irányú, célzott reklámokat tesz ki oldalra! Teljesen legálisan, elfogadtad a felhasználási feltételeket. Egy időben ibc tartályt akartam venni, erre meg nézem, hogy kerül oda pont az a hirdetés?

De ez még mindig semmi! A technikai tudásunk már olyan szintre jutott, hogy le tudják hallgatni bárkinek a telefonját, még kikapcsolt állapotban is. Ez ellen egyedül az aksi kivételével lehet védekezni.

Ugyanezt a laptopokon is elvégezhetik, amit a kamera lát, azt bárki láthatja. Dezső a múltkor a könyvtárban bekapcsolta távolból a laptopját, filmeket mutatott rajt, meg fényképeket. Volt köztünk vagy 100 km.

Persze ezekkel a csúcseljárásokkal, nyilván csak a kiemelt embereket figyelik meg. Bár, Emese bankkártyáját valahogy lemásolták, és Bukarestben felvettek 100.000 Ft. értékű lejt. Többek között ezért nincs bankkártyám.