ünneplőt ad az elnémult halakra

Pár ember, egy Nap, néhány Hold, a Föld
Volt ott mikor egy UFO megcsókolt egy nőt
A nő ment tovább a boltok éppen zártak

 

Kispál és a Borz-UFO

 

 

HÁ HÁ!!!

Megvan!

A héten beszereztem egy kerózásra tökéletes szemüveget, ami illeszkedik az arcomhoz, ki van párnázva, és a párnák közötti rések engedik a levegőt. Bár, nagy hajtásnál ugyanúgy bepárásodik mint a szemüvegem, de meg kell mondjam, hogy kíméli a szememet a hidegtől, hótól, esőtől, és ez azért nem kis dolog!

(Most eszem a körtelevest, ami körtekompótnak készült).

S amikor majd a rendszeres mínuszok beállnak, akkor felhúzom a símaszkomat. Elég állat. Egy gyerek öklöcske méretű lik van rajta a két szemnek, ám ennek ellenére igencsak melegíti a fejemet, ezért nem is hordom rendszeresen.

Ehhez járul még a maszk, amit a pesti bicajosoktól lestem el. Melegíti a levegőt, nem kapok annyi káros anyagot, védi az orromat a lefagyástól, csak hát, ebben is igen sok pára összejön. Nyitva szoktam hagyni az alját, hogy járjon itt is a lég. 

A csukló-térdmelegítő-kesztyű összeállításban végre sikerült elérnem, hogy ne fagyjak le a bicajról télen. Olyan komfort érzetem van, mintha autóban ülnék. A párásodást kell még megoldjam, meg a felülöltözködést. Vennem kell még egy bőrkesztyűt, ami egyáltalán nem engedi át a hideget, meg a fülemet valahogy bebugyolálni kéne alaposan. 

Lehet hogy a vásárban összelejmolok valami világháborús bőrfejfedőt...

Hát mára ennyi. Tökjó sportolni, mert fiatalon tart, boldoggá tesz, és érzem hogy élek. Mozgás nélkül nem is tudom mi lenne velem.