háh

Ezek a horoszkóok mindig feldobnak xD Jót nevetgéltem a sajátomon olvasás közben... :)

Oroszlán (07.23-08.22)

Oroszlán csillagjegy (07.23-08.22)


Az állatöv ötödik jele

Alapeleme: Tűz
Minősége: fix
Uralkodó bolygója: Nap
Színe: sárga, narancssárga
Ásványai: borostyánkő, chrisolith, jáspis, rubin, gyémánt
Féme: arany
Növényei: krizantém, tölgy, kamilla, primula, petrezselyem
Állatai: szarvas, sas, oroszlán
Száma: 1
Országai: Csehország, Franciaország, Olaszország, Mezopotámia, Szicília, Észak-Románia, Kalifornia


Nézd meg a oroszlán heti horoszkópot

Az Oroszlánt optimizmus, határozottság és méltóság jellemzi, uralkodó csillaga a Nap. Célja, hogy minden szempontból teljes értékű életet éljen. A szenvedélyes Oroszlán a legjóságosabb csillagjegy, másoktól tiszteletet vár el, így csökkentve a kevésbé pozitív jellemvonásait, mint a parancsolgató stílus és az intolerancia. A rajongás utáni vágyakozása hajlamossá teszi a hízelgésre. Undort kelt benne, ha mások figyelmét színleltnek érzi, a hazugságot méltóságán alulinak tartja, dolgait nyíltan intézi. Szeret fontosnak mutatkozni, önbecsülését nehezen megszerezhető elismerésekkel növeli.

Habár néha egoistának tartják (az Oroszlán egója valószínűleg az) egyben kifejezetten érzékeny, a kritikát általában rossz néven veszi. Néhány éles szó képes hirtelen összetörni az Oroszlán törékeny büszkeségét, ezt azoknak a szülőknek, akiknek ebben a csillagjegyben született gyermekeik vannak jobb észben tartani.
Az Oroszlán szereti a festészetet és színművészetet. Bármilyen életpályát is választ, jobban teszi, ha megbizonyosodik arról, hogy veleszületett egyénisége szabadon kibontakozhat. Az Oroszlán akkor a legboldogabb ha hatalom van a kezében, és ha tekintélyét mások elismerik. Mivel tartózkodik a piszkos munkáktól főleg utasítások kiadásában jeleskedik, ezt azonban kollégái úgy értelmezhetik, hogy kerüli a kellemetlen feladatokat. Habár nem tartja személyiségével összeegyeztethetőnek, mégis igazán azzal tudná kivívni mások tiszteletét, ha becsületesen kivenné részét a munkából. Alig van alkalmi hobbija, mellesleg érdeklődési körén belül hamar professzionális szintű ismereteket szerez.

Ha valakit igazán kedvel, azt ki is mutatja és a felelősségérzet személyes kapcsolataiban megmutatkozik. Óvatosnak kell lennie nehogy tönkretegye szerelmi kapcsolatait, a szerelem elbűvölő ereje csak ott fejti ki hatását, ahol egyik fél sem próbálja elnyomni a másikat. Bármire képes embertársaiért, szeret varázslatos születésnapokat és ünnepségeket rendezni és másokat gondosan kiválasztott ajándékaival elárasztani. Elvárja azonban ugyanezt viszont és néha ez problémákat okozhat, nem lenne szabad elfelejtenie, hogy az ajándékozás nem mindenkinek egyaránt ennyire fontos. Határozottan igényli egy olyan partner közelségét, aki felnéz rá, de ennek nem szabad tanár-diák jellegű kapcsolatnak lennie. Egy ideig talán minden jó lenne, a diákok még nem állapodnak meg senkinél. A szívét könnyen összetörhetik, ezért vigyáznia kell, hogy kinek adja oda.

Mivel saját tapasztalata alapján tanul sokszor csalódik szerelmi ügyekben, mielőtt rájönne, hogy nem mindig történnek úgy a dolgok, ahogy azt szeretné. Csak akkor lesz képes megnyugtatóan és hűségesen szeretni másokat, ha megtanulja hogyan legyen rugalmas és kompromisszumra kész.

Figyelem:
Az itt olvasható jellemzések persze nem mindenkire vonatkozik, Így kérünk téged ne általánosítsd partneredet. Lehet, hogy pont Ő az IGAZI.

Rák 
(06.22-07.22)

Rák csillagjegy (06.22-07.22)


Az állatöv negyedik jele

Alapeleme: Víz
Minősége: kardinális
Uralkodó bolygója: Hold
Színe: fehér, tengerzöld, esetleg kék
Ásványai: mész, szelenit, smaragd és minden opálos kő
Féme: ezüst
Növényei: uborka, tökfélék, vízinövények, mogyoró
Állatai: kutya, íbisz, rák, halak
Száma: 5
Országai: Hollandia, Skócia, Kelet- és Dél-Ázsia, Újzéland, India

Nézd meg a rák heti horoszkópot

A Rák nagyon érzelmes, érzékeny vízjel, melyet a Hold irányít éppen ezért nagyon szeszélyes: egyik pillanatban törődő, a másikban sértődős. Az érzelmi biztonság a Rák számára rendkívül fontos, néha ez a szüleihez vagy a múlthoz való feltétlen ragaszkodáshoz vezet. Habár az emberek először nagyon kedvesnek tartják, magába zárkózó természete miatt neheze lehet jól megismerni. A külvilágot nem tartja biztonságos helynek s míg nem érzi magát biztonságban titokzatosnak tűnhet. Az otthona a világ elöli fontos menedékhely, egy olyan hely ahol családjának és legközelebbi barátjának élhet. A Rákok közismert felhalmozók és gyűjtők, szentimentális értéket tulajdonítanak a rendetlenségnek.

Megbízhatósága több területen is értékesnek mutatkozik. Sok Rák a háztartásban dolgozik hisz így gondját viselheti másoknak. Zárkózott természete miatt képes elszigetelődni a versenyhelyzetektől. Fontosnak tartják a pénzt és otthonosan mozognak pénzügyek területén. Mindazonáltal nem érzi magát boldognak munkahelyén, csak amennyiben megbecsülik és biztonságra lel. Ezért, ha lehet, szívesen dolgozik barátaival. A Rákok gyakran kerülnek olyan pozícióba, ami lehetővé teszi számukra, hogy szeretteiket alkalmazzák. Családi vállalkozások szintén vonzóak számára.

A kapcsolatokban egyfajta gondnokként viselkedik. Ha azonban nem szeretik viszont őszintén, visszakozik és úgy tesz mintha nem jutna elég szeretet mindenkinek. Egy boldogtalanul ragaszkodó Rák önzővé válhat, tehát olyan partnerre van szüksége, aki mindenben megfelel elvárásainak. Míg sok csillagjegy olyan romantikus partnerre vár, aki képes egyensúlyt képezni az életében, addig Rák akkor cselekszik jól, ha olyan embert választ, aki magához hasonló. Nem feltétlenül Rákot, hanem olyan embert, aki értékeli a magánéletét és az otthont, aki egy egybeforrasztó kapcsolatról álmodik. Az ilyen ember mellett bízvást kitarthat.
Az ahogyan részt vesz a kapcsolatokban nagyban kötődik

gyerekkorához. Amennyiben egy biztos, boldog gyermekkora volt akkor későbbiekben olyan munkát, barátokat és szeretőt választ, akik megadják azt a szeretetet, amit megérdemel. Ha a gyerekkor zűrös volt és ha főleg az anyuka, valamilyen oknál fogva nem állt rendelkezésére, akkor hajlamossá válik olyan döntések meghozatalára, melyek zavaros illetve drogfüggő szituációhoz vezetnek. Például, hirtelen olyan házasságban találhatja magát, ahol partnere drogfüggő vagy például olyan munkahelyen, ahol csak azért vállal magára rengeteget, hogy mások kedvére tegyen. Kihasználtnak és kimerültnek érzi magát, mert összetéveszti a szerelmet a szükséggel?

A pozitív önbecsülés megalapozása érdekében, rendkívül fontos, hogy őszintén szembenézzen múltjával és megvizsgálja, hogy az miként hatott ki jelenére. Jó ha mindig észben tartja, hogy értékes.

Figyelem:
Az itt olvasható jellemzések persze nem mindenkire vonatkozik, Így kérünk téged ne általánosítsd partneredet. Lehet, hogy pont Ő az IGAZI.