We love VOLT

Éljenek soká a csilpcsalpfüzikék!

Amelyben kiderül, hogyan lehet jó pénzre szert tenni: Csinálj olyat, amit más még nem! egy fesztivált pár együttessel, egy naposat, amiből -évek múlva- sok ráfordítással, közel százezer embert mozgat majd meg. Ez a VOLT fesztivál kezdete. 

csilpcsalpfüzike2.JPG

Egy alkalommal az úton, konkrétan Győr mellett az autópályán kiderült, ez az egész kesze-kusza történet,  azaz miért éri meg a Sziget kft-nek ez a rendezvény.

A Sziget kft. nem kap nagy összegeket, de! A tagok akik benne vannak nem panaszkodhatnak a pénztárcájukra. Van aki a járólapot, van aki a korlátot, a harmadik a takarítást, a negyedik az élelmiszer alapanyagokat, az ötödik résztvevő a biztonsági szolgálatot adja. Ebből adódnak a horribilis árak.

Így minden fesztiválból hatalmas összegek kerülnek a tagok kezére, csupán a kölcsönzésért, eladásért, kereskedésért. Élni tudni kell !

S akik kitalálták a VOLTOT, és felfuttatták a Szigetet, már egy horvátországi fesztiválba is befektettek, ami szintén nem mehet olyan rosszul. No erről ennyit.

Volt az a sztori a VOLT előtt, hogy madarak pótköltése miatt a környezetvédelem lefújja a rendezés jogát. Nos, ebből annyi igaz, hogy a egyes helyiek több pénzt akartak lenyúlni, ám való igaz, hogy a kempingtől egy méterre már természetvédelmi területről van szó.De hogy Júniusban pótköltés?? Nevetséges. Szó mi szó, azt hallottam, hogy Orbán lánya is a Voltra készült bulizni, és a nagyfőnök szólt le, hogy hé, le lehet állni, ne rontsuk már el százezer ember szórakozását! Most utánanéztem és való igaz, a törzsfőnök lánya valóban ott volt, a VIP terasznál hostesskedett. :O

260px-Phylloscopus_collybita_(taxobox).jpg

Ákos bácsi 30 millió Ft-ért eladta gyakorlatilag magát, így idén 2010-ben az új Ákos csak a kft keretein belül, a VOLT-on, a Sound-on, és a Szigeten ad csak koncertet. Neki könnyebbség, nem kell egy csomó mindennel foglalkozni, a hangmérnökök a legprofibbak, a kft-nek szintúgy királyság: minden régióban lesz egy telt házas nap, akkor amikor az ideális popsztár fellép.