hallelujja

Én má' nem muzsikálok,
csak egy jelet adok a gépnek:
ő mutassa meg helyettem,
ahogyan mozdul bennem a lélek.
Kicsit félek, de arra gondolok,
vajon mit várok a sorstól,
ha hányok az édestől,
és izzadok a sóstól.
Egyre csak fújja,
Legyen a gépnek halleluja!

Napok óta nem ültem géphez, és az igazat megszólva zenére is Quenn Bee-re is kiéhezve ülök most ide. Eléggé felgyültek az események hajajj sok minden történt ami megpiszkálta a gondolataimat.

Tegnap este há nézzünk egy kis tévét, olyan rég láttam valami normálisat. Legutoljára húsvétkor az Asterix próbáját az egyesen :D

Csütörtök este Fábry. Hát már egy jó ideje nem tetszik a fábry stílusa,elég gyengén is hozta elő a politika kiparodizálását, de ami megragadta a figyelmememet az Lajkó Félix neve volt. Na végre valami ínyencség. Előte végig kellett nézni mindent. A Kovács Lázár nagyon adta magát mindig vigyor, kicsit unalmas is volt az állandó show. De utána ledöbentette az embert Lajkó Félix. Bejön, és tökszűkszavúan, szemérmesen válaszol, Semmi egetrengető hallatlan nagy sztorija nem volt, szerényen előadta a maga pár történetét. Úgy kellett kihúzni belőle az öregnek. És végül is elég kurtára sikerült a beszélgetés. De nagyon kontrasztos volt a műsor. Utána egy jó hosszúreklámot benyomtak, és jöhetett a zene. A Bokorból című albumról hát nekem azt meg kell szereznem nagyon szépen szólt a muzsika. Fütty és hegedű összetétele. Csodálatos volt hallani.

ja és az est során ara jutottam az elmondottak alapján h ez az ürge totálbrutál művészlélek. Ami nem baj, ilyen emberek is kellenek.

Imádom a zenéjét ízelítőként álljon itt pár youtube link:

Még azt mondják

A király

Koncert a szabadban

Delta a film előzetese

A délutánt sikerült úgy elütni h bementünk Szegedre keróval. Rég csináltunk együtt ilyet, általában magányosan tekerek ezért is szokatlan volt- nem vártuk meg a másikat, majdnem egymásnak mentünk etc- Semmi konkrét csak a mozgás miatt tettük amit tettünk. Benéztünk Bazsihoz a kolihoz , és mikor ott üldökéltük jött oda egy fiatalos 70-75 körüli bácsika h segítsünk neki, mert turacipőt akar venni. Már a kiejtése is szokatlannak tűnt, mondtuk h mi tudunk sok helyet :) elugrot a kocsihoz térképért. Leültettük és a nap legnagyobb sztoriját éltük meg. A bácsi időskorára jött rá h milyen jó dolog a túrázás, és ekkor lett is rá ideje, társasága. Amerikából Michigenből jött, és ott is oktatott mint Biológiai genetikus vagy valami ilyesféle professzor volt ott. '56-ban került ki Nyugatra, azelőtt Gödöllőre járt az Agrártudományira. Ott a forradalom idején röplapoztak, mindenféle tevékenységet folytattak de nem harcoltak. A bácsi a kéket akarta végigjárni ehhez kell neki a cipő. Halason tanít még egy hónapig angolt a gimnazistáknak. Nagyot néztünk, sok mindenről esett szó: külföldről, magyarokról, válságról, amerikáról de szívesen elbeszélgettünk volna vele pár napot őszintén hiszem h megérte volna. De mivel a sportboltok nyitvatartási ideje véges, így nem folytathattuk a beszélgetést.

Előző napokon nádat vágtam, most is elég gyatrák még az ujjaim...a gyűrűsujjamba bele szaladt egy nád elég komolyan. De lett vagy 30 vastag kévével.

A következő dolog a vályogvetés lesz :D Ám ahhoz még kell min 1 ember :S

Húsvétot nagy nehezen kiszenvedtem, mindennap ettem süteményt jó volt: kár h elfogyott mert most úgy ennék.

Volt nyuszifőzés képzeld!! Viktor vágott le fincsi nyuszkót, és bográcsban megfőztük Imiboyéknál. Hmmm egész jó lett. Sikerült fater háziborából megkábulni, de semmi komoly. Megismertem Imi csaját. Kedves meg aranyos: rosszat nem tudok róla mondani. :)

A héten történt h taliztam Győzővel, és végre van Regéces pólóm!! most itt olyan smiley jönne h tinilányok toporognak egy helyben, és visonganak mint a filmekben. :D