Nov-embör 16

Na tessék: feljövök a bloggomra erre rögtön mi történik? tegyek hirdetést az oldalamra. Hát, én nem kérek belőle. Így gyerekek reklámok nélkül maradtok. Hű leszek önmagamhoz. Elég baj -nomeg szégyen is- az hogy a TESCO-ban melóztam, meg tán fogok is. Reklámot nem!!!!

Most a héten hű mennyi vackot kellett beadni. Életemben nem voltam ilyen szorgalmas szorgalmi időszak alatt :D Volt asszondja hétfőre összedobtam a tiszai árteret, amivel óriási rántotta áttörést értem el, nomeg az elhalálozási sorrenddel :D

Kedden nem volt mit beadni kutatásmódszertanra, de viszont szerdára jutott egy fincsi a Történelem és a Szociológia névre hallgató förtelem. De a tanár értette miről beszélek, nagyon élénken és felüdülésel beszélt utána, az meg külön jó pont volt hogy az órakimenetelnél megjegyezte hogy még mindig divatban van a gázálarctáska?? tisztára mint az ő idejében. Erre én kimentem röhögni, ez annyira váratlanul ért, Szal az 5-ös biztosítva erre az órára. JA aztán begépeltem és péntekre beadtam a cserkészetes interjúmat, ami szerény véleményem szerint megint cska jól sikerült, bár a fogalmazáson lehetett volna javítani. Szal a kutatásmódszertanból is meg van a jeles. A hétvégém meg a kultúrantrora készítendő mítosz és emlékezettel meg a tiszai ártér begépeléséből állt. Köv hétre még mindig van mit csinálni, Guerre könyvet olvani, jegyzetelni a nők szerepét a történelemben, éés beadni, majd olvansni a koraújkori Fro ot is, mmeeeg várjál ne siess, még a táltosokból is írni fogunk csürtörtökön, éés még be se adtam -meg se írtam- a ponyva nevezetű referátumot :D De a felén túl vagyok és ez jó. Hoppp már csak a romániás meg a ruházatos reff kell erre a félévre aztán háwááái lenne.

Most meg állíti jól esik azt írni amit gondolok, mert eddig mindig rá kellett koncentrálnom ezekre a nyavalyákra, elegem is volt belőlük. Itt alább adok közre egy kevés gondolat ömlenyt, mert az mindig is van, és lesz is:

Néha, de igazán csak néha engem is elborzaszt az a tény, hogy én is csak ember vagyok. Ember vagyok és vannak nagyon is emberi hibáim. Melyeknek felismerése lehervasztja a bennem rejlő hitet, az élni akarást, a küzdeni vágyást egy szebb holnapért, egy jobb jövőért. --Milyen jó kampányszöveg lett ez a végére :)

Meg még egy nagyon apró de fontos tény: a másik primitív ostobasága. Na az egy újabb adalék a széthullásra. Mikor a beszélgetőpartneredről kiderül hogy irtóra a béka feneke alatt van az értelmi szintje...na az egy fájó dolog. Éppen ezen okból kifolyólag az ember csak olyannal ismerkedik tudatosan, akivel kultúrálisan, értelmileg egy szinten van. JA bocs a nagyon tudományos megfogalmazásért, de egész héten a kultúráról szóló nagyonelmés szövegek olvasása volt a feladatom. Most jól esik egyéb dolgokról is gépelni. Bár a fogalmazásban sokszor még mindig benne van a komolyság, nem is értem hogyan.

Sokszor az embe elképzeli milyen is lesz a nagy őő, milyen embert szeretne a másikban látni. Kérdem én, ez jó dolog egyáltalán? Mert: ha megismerkedünk egy új emberrel, akkor fennáll az a helyzet hogy tudatosan ezeket a tényeket keressük a másikban. DE egy másik dologról meg elfelejtkezünk. Mi van ha az újonnan megismert ember tökmás tulajdonságokkal bír, de azokat mi nem vesszük észre? De ezek a tulajdonságok meg jók is, és te elmész mellette? Na igen. Most van az a pont amikor hoppá. Most jönne az h ismerj meg mindenféle embert. Ez igaz is jól is van. De neke mnincs szükségem mindenféle emberre. Nem tudok annyi ismertséget fenntartani amennyire szükségem van. Ez most az egyetemi éveim alatt kiderült. Túl sok embert ismerek, és ennek csak töredékével tudok tartós rendes emberi kapcsolatot fenntartani.

Mindezek ellenére jó az, ha összeírom hogy milyen külsejű lányt szeretnék páromnak tudni. Hogy milyen alaptulajdonságokkal bírjon a Nagy NŐ??

külső

Hát először is ne legyen nagy. Nem csípem a nálamnál kétszer nagyobb lányokat. Okéé hogy legyen rajta ezmeg az, de azért mégis. Egy karcsú lány nál rettentő vonzó ha el lehet különíteni a csípőt és a derekat. Táncoltam már olyan lánnyal hogy nem tudtam most a hasát, vagy a lábát, vagy a dekát-csípőjét fogom. Durva volt.

Legyen vékony, de annyira ne hogyha megmossa a hasát, a hátoldalán habozzék, szóval normálisan legyen vékony. Nem árt ha szép telt gömbölyű testrészekkel is rendelkezik, elvégre nekünk srácoknak ez valamiféle mániánk, és végül is magamból indulok ki: a melizomok, jól elkülöníthetők a mellkasomon, az ülepemet meg éppen elég lány fogdosta meg hogy tudjam jól fest rajtam. Ja és nem vagyok beképzelt :D

Ez tényleg tapasztalati úton való ismérvek.

Haja színe nemtom miért, de mióta nőket ismerek-látok, azóta feketehajút szeretnék. Valamiért vonzódom ehhez a tipushoz. Talán tüzesebbek, mint barnahajú társaik, talán titokzatosabbak, pláne ha elefántcsontszínű huzatot, és bogárfekete szemekkel rendelkezik. Na ez az a tipus akitől tartózkodnom kell. Életveszélyes helyzetbe kerülök ha ilyen lányokkal sok ideig együtt vagyok. MEG nem is tudom vmiért tényleg vonzódom ehhez a tipushoz. Egy kicsit elvarázsolnak, a fehér bőr ugye az a nemeskisasszonyok ártatlanságát jelképezi. Azt a felsőbbrendűséget hogy ő nem dolgozik, megteheti hogy fehéren tartja magát. Ez is egy régi kiváltság amúgy. Másrészt tényleg az ártatlanság szimbóluma. Manapság ritka is az ilyen. Divat lett hogy cigánybarnára lessűljönk, mert csak úgy nézünk ki jól. Szerintem badarság. Mindkettőre szükség van. ÉS a köztes állapotra is.

Legyen minél jobban természetes. Szőrös az alkarja, nem számít. Egy nő így is tud ápolt és nőies lenni.

Plázamacskák kizárva, de nem is hiszem hogy én bejönnék egy olyannak. De nekem nem jön be a fesztivál.

belső

Olyat akarok, amilyet még nem csinált senki. Szóval lehessen fesztiválra rángatni, lehessen kirándulásokra, túrákra rángatni tanyabulikra...:D Ehhez azt hiszem olyan tipusú ember kell mint én. Mondjuk mintja mostanában nem élvezném annyira a jatabulikat. Ezt tudjuk be annk h túl sűrűn jártam az utóbbi időben oda.  Elég félévente 1-2 alkalom. Most voltam kb hű sokszor 7szer??

Hát legyen hülye, legyen okos, legyen költői, legyen alternatív, legyen romantikus, legyen lelkes, legyen szép, legyen beválallós, legyen éneklős, legyen ugrálós, legyen stílusa, legyen jó, legyen bátor, legyen kacér, legyen humoros, legyen barátságos,

legyen az enyém

Milyen ne legyen? rosszkedvű, koránkelő, ideges, hűvös, kimért, unalmas,

fúúú nem jut eszembe rengeteg tulajdonság így most ráhagyom :D majd folytatás egyszer :D