Nyergek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mai reggelen belebonyolódtam a bringa nyergek világába. Évek óta kényelmetlen nyergeken utazom, próbáltam huzattal kényelmessé, puhává tenni. Hiába. Úgyhogy ma utánanéztem mi az és mennyibe kerül? Mi az ami védi a nemzőszerveket, és mellette bicajozni is lehet?

A túl sok bicajozás lerövidítheti a szexuális életet, rontja a sperma mennyiséget. Erről itt:http://kerekagy.blog.hu/2011/02/16/ritkitja_a_spermat_a_tul_sok_biciklizes

Ezekre a problémákra kitalálták a bumfordi orr nélküli nyerget, ami a ülőgumókra helyezi a hangsúlyt. De a kerékpárosok között nem terjedt el, mert azt hinnék az emberek, hogy valami szexuális problémájuk van.

http://kerekagy.blog.hu/2011/07/04/bizonyitottan_jo_penisznek_megsem_kell_a_kutyanak_sem

A kutatók meg ezt fejlesztették ki, ami ugyan nem orrnélküli, de elég minőségi lyukas belsejűnek néz ki. http://bikemag.hu/tech/nyeregteszt-selle-smp-extra

Itthon a bringaland árusítja biztosan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Azt mondják, hogy hosszútávú útra a kemény, rövid távra a puha nyereg javasolt. Hát nem tudom, lehet benne valami. Azt biztos, hogy én be fogok szerezni egy ilyen likas nyerget, mert kíváncsi vagyok mit tud. Állítható nyereg, rengeteg fokozattal, szellőzést biztosít, ugyanakkor nem gyakorol nyomást a prosztatára. Igazából mindenkinek más nyereg az ami beválik. 

http://www.bringaland.hu/nyereg-2.html

Akit érdekel a téma itt egy igen jó cikk:

Ülés történeti elemzések a régitől a legújabbakig:

http://velo.hu/index.php?modul=blog&kod=96&kezd=60